Laatste nieuws

11-04-2017

Ras en stamboomlozehondendag gaat NIET door!

wegens te weinig aanmeldingen..

07-03-2017

NL DOET!!

Ook dit jaar doen wij weer mee zaterdag 11 maart

Evenementen

<< april 2017 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Hoofdsponsoren

Nutro/

Jumper/

Welkom bij KC Hoogeveen

Het meeste plezier beleeft u aan een goed opgevoede hond. KC Hoogeveen kan u hier uitstekend bij helpen ! Wij staan garant voor verantwoorde lessen in gehoorzaamheid van uw hond en passen daarvoor positieve trainingsmethoden toe.

U kunt al starten met de puppensocialisatie cursus wanneer uw pup 8 weken is. Dus ook wanneer uw pup nog bij de fokker is kunt u zich hier alvast voor aanmelden, zodat U direct vanaf het begin informatie en tips krijgt voor een goede start samen. Bel even met het cursus secretariaat, dan kunt U snel beginnen.
Wanneer uw pup tussen de 12 weken en 6 maanden is kunt u starten met de puppencursus die 3 keer per jaar start. Na deze start kunt U verder met de basiscursus en vandaar verder in gehoorzaamheidscursussen of later in andere disciplines van de hondensport. Uitgebreide informatie vind U hier op de website onder het kopje ‘cursus aanbod’. 
Ook voor wat oudere honden die nog niet eerder op cursus zijn geweest hebben we een speciale beginnerscursus.

U kunt al starten met de puppensocialisatie cursus wanneer uw pup 8 weken is.
Dus ook wanneer uw pup nog bij de fokker is kunt u zich hier alvast voor aanmelden, zodat U direct vanaf het begin informatie en tips krijgt voor een goede start samen.
Bel even met het cursussecretariaat, dan kunt U snel beginnen. Wanneer uw pup tussen de 12 weken en 6 maanden is kunt u starten met de puppencursus die 3 keer per jaar start.

Na deze start kunt U verder met de basiscursus en vandaar verder in gehoorzaamheidscursussen of later in andere disciplines van de hondensport.
Uitgebreide informatie vind U hier op de website onder het kopje ‘cursus aanbod’. 
Ook voor wat oudere honden die nog niet eerder op cursus zijn geweest hebben we een speciale beginnerscursus.

KC Hoogeveen heeft goed opgeleide (kynologische) instructeurs, die cursussen hebben genoten bij O&O of de Raad van Beheer

KC Hoogeveen is op 17 mei 1963 opgericht, een grote vereniging, met een nieuw clubhuis (november 2011) en gelegen aan de rand van Hoogeveen naast Vliegveld Hoogeveen. U kunt gratis parkeren op onze parkeerplaats aan de Achteromsedijk 8F.

Tot ziens bij KC Hoogeveen!

LocatieJumper Facebook/

erkende-kynologen-clubfc_web